Kérdésed van? Segítünk! Hívj bátran minket! +36306200749

Blog

Utazás kutyussal! Mire kell figyelj ha egy kutyabarát hotelbe szeretnél menni a kutyusoddal!

Szerettek utazni? Nyilván a kérdés is bugyuta, mert ki nem szeret. Viszont kutyatulajdonosként sokszor szembesülök azzal a problémával, hogy kire hagyjam a kutyusom amíg oda vagyok? Esetleg vigyem magammal? Az utazás örömeit még tovább fokozhatjuk, ha a négylábú családtagok is részesei lehetnek az élménynek. Ez lenne a legtutibb, szerencsére egyre több szálláshely lett kutyabarát az elmúlt években.

A kutyafekhelyek elengedhetetlenek a kutyatartásban. A megfelelő fekhely biztosítja a kutyád kényelmét és pihenését, valamint segít megőrizni egészségét. Ebben a cikkben megnézzük, mi tesz egy fekhelyet ideálissá, és bemutatjuk a hatékony tisztítási módszereket. Fedezd fel, hogyan választhatsz a legjobb kutyafekhelyek közül, és hogyan tarthatod azokat frissen és tisztán!

Miről álmodik a kutya?

Régóta tudjuk, hogy a kutyák képesek álmodni. Egy nemrégiben végzett kutatás azonban nemhogy megerősítette ezt a tényt, hanem azt vizsgálta, vajon mi játszódhat le négylábú barátaink fejében alvás közben. Nézzük is meg!

Nem csak állatorvosok, hanem kutya gazdik is vagyunk, ezért sokszor a saját problémáinkra keresünk megoldást, így találunk rá remek termékekre. Ebben az esetben ez olyan jól sikerült, hogy a CsudaVet-ben forgalmazni is kezdtük ezeket a termékeket :)

Leggyakoribb kutya betegségek 

Sok gazdi nem is sejti, milyen sokféle betegség leselkedhet kutyájára. Nézzünk most meg néhányat!

Mikor hazahozunk egy alig 8 hetes csöppséget az otthonunkba, mindenkin a rózsaszín szemüveg van. Csakis azt látjuk, mennyire cuki, milyen vicces és édesen játszik/ alszik. 

Azonban vannak olyan betegségek, amelyekre fel lehet készülni (oltásokkal, jó táplálással) de vannak váratlanul bekopogtató kórságok is. A leggyakoribb kutyabetegségek listája következik!

A melyik kutyafekhelyet válasszam egy tipikus és visszatérő kérdés a leendő vásárlóink részéről! Ezért úgy gondoljuk, hogy nem árt egy kis útmutató, hiszen már jó pár kutyafekhely van Nálunk amik közül tudsz választani! Ha tudsz! ????

Minden kutyus imádja a minőségi jutifalatokat, ezt egyértelműen kijelenthetjük! A kutyakeksz pont ilyen! Ha azonban Neked sem mindegy mit eszik a kutyád és főképpen mennyiért, érdemes megpróbálnod otthon elkészíthető receptünket. A bolti kutyakekszekkel mi gyakran jártunk úgy vizsláinkkal (Nudlika és Csipi), hogy nem ízlett Nekik, vagy nagyon irreálisnak tartottuk az árát.

 

A világ egyik legcukibb látványa egy szuszogó, vagy akár álmodó kiskutya. Szerintünk is! Most összeszedtük Neked a 10 legfontosabb dolgot, amit érdemes tudnod a kutyák alvási szokásaival kapcsolatban.