Kérdésed van? Segítünk! Hívj bátran minket! +36306200749

Home and Travel

Kutyatakaró, autós ülésvédő, kanapévédő, utazó kutyafekhely!

 

Ebben a kategóriában olyan termékeket találsz amiket főleg az otthonod védelmében vagy az utazásaid során fogsz használni.

Kutyatakróink abszolút Bestsellerek több országban, kanapévédőnkkel pedig azoknak a kutyusoknak kedveskedünk, akik az Istenért sem akarnak fekhelyen aludni! :)

Nézz szét ha szerettek utazni, de akkor is ha feldobnád a lakásod!

Az Autós csomagtér és ülésvédő az NRDOGS-tól ismét egy magas minőségű termék. Gyakorlott kutyás kirándulónként, főleg az őszi illetve a tavaszi szezonban nagyon hasznos tud lenni egy ülésvédő, amivel hatékonyan tudod védeni az autód első vagy hátsó üléseit illetve a csomagteret a sáros mancsoktól vagy a kutyaszőrtől.

A Kanapévédő Kutyáknak egy kifejezetten praktikus találmány azoknak, akik előszeretettel engedik meg kedvencüknek, hogy felkéreckedjen a kanapéra vagy a fotelba. Nyilván nincs is kényelmesebb, mint az a hely ahol a gazdi is szokott pihenni.

Az NRDOGS legújabb kutyatakarói pihe puha kényeztetést biztosítanak a kutyusodnak! Szuper választás, ha elutaztok valahova, vagy csak egy bútorodat szeretnéd letakarni, vagy csak ledobnál Neki valami igazán stílusosat és kényelmeset.