Kérdésed van? Segítünk! Hívj bátran minket! +36306200749

Bútorhuzatok Kisállatos Lakásokba

Kiváló minőségű bútorhuzatokkal teljes mértékben meg tudod újítani bútoraidat és egyben megvéded a kutyusod, cicád karmaitól! Teljesen takar, megvéd, újjávarázsol!

Kisállatbarát szövet! Kiváló megoldás macskás, kutyás lakásokba! A speciális szövés miatt az állatok karma nem képes kihúzni a huzat szálait! Amikor kicsomagolod, először a szuper puha tapintása fog meglepni, másodszor az, hogy milyen szépen felveszi a bútorod alakját és utoljára, hogy mennyire jó ránézni!

Magas minőségű európai termék, bielasztikus anyagból, extra puha tapintású felülettel! Kiváló megoldás macskás, kutyás lakásokba! A speciális szövés miatt az állatok karma nem képes kihúzni a huzat szálait!


19termék
 

Milyen a jó kanapévédő?

A család a legtöbb idejét a nappaliban tölti ezért kiemelten fontos a nappali bútorok védelme. Ennek legfontosabb eszköze a kanapévédő huzat vagy egy fotelvédő takaró. Mivel sűrűn van használva, kiemelten fontos, hogy vastag, strapabíró anyagból készüljün. A Sofa Dress Kft. termékei Európa legjobb kanapéhuzatai!

Kisgyerekes családoknál gyakoriak a balesetek, vagy ahol kutya-macska van otthon. Ilyen nappalikban a legjobb megoldás a bútorok hosszú távú védelmére a mosható kanapévédő!

A jó kanapévédő huzat vaskos, erős anyagból készül.