Kérdésed van? Segítünk! Hívj bátran minket! +36306200749

Karomvágás, Fésűk, Bontók

Kutyád szőrzetének gondozása és karomvágása kulcsfontosságú része a megfelelő ápolásnak és egészségének. Ebben a kategóriában olyan kiegészítőket kínálunk, amelyek segítenek a kutyák szőrzetének ápolásában és karomvágásában, hogy kedvenced mindig csillogóan egészséges legyen.

Szőrzetápoló termékeink között megtalálhatók a speciális kefék és fésűk, amelyek segítenek eltávolítani a kutya aljszőrzetét, megakadályozzák a csomósodást és szőrvesztést, valamint serkentik a bőr egészséges vérkeringését. Emellett kínálunk szőrtisztító spray-ket és samponokat is, amelyek kíméletesen tisztítják és frissítik kutyád bundáját, miközben hidratálják és táplálják a bőrt.

Karomvágó eszközeink segítenek a karom túlnövekedésének megelőzésében és a kényelmetlenségek elkerülésében. Kínálatunkban megtalálhatók biztonságos és könnyen használható ollók és vágók, amelyek precíz és kíméletes vágást biztosítanak, így kutyád karomvágása gyorsan és hatékonyan elvégezhető.

Válassz minket, és biztosítsd kedvenced számára a legjobb ápolást és gondoskodást a legkiválóbb minőségű szőrzetápoló és karomvágó kiegészítőkkel!


12termék 112