Kérdésed van? Segítünk! Hívj bátran minket! +36306200749

Blog

Melyik a legjobb NR DOG kutyafekhely?

Igaz Róbert
Igaz Róbert
2022.07.11 08:55
Melyik a legjobb NR DOG kutyafekhely?

A melyik kutyafekhelyet válasszam egy tipikus és visszatérő kérdés a leendő vásárlóink részéről! Ezért úgy gondoljuk, hogy nem árt egy kis útmutató, hiszen már jó pár kutyafekhely van Nálunk amik közül tudsz választani! Ha tudsz! ????

Basic? Premium? Peremes vagy Kör alakú? Soft Magic vagy Fun vagy Art, színes vagy nem színes? Millió kérdés, de most itt vannak a válaszok! 

Először is állítsunk fel egy képzeletbeli rangsort a fekhelyek között! A rangsor teljes mértékben tükrözi a termékekbe fektetett munkát, anyagot, tervezést és praktikumot! Ennek a képzeletbeli rangsornak a csúcsát foglalja el, megjegyzem méltán a Prémium kategória, vagyis a Prémium NRDOGS Kutyafekhelyek!

A Prémium:

Alap tanácsom, hogy amennyiben megengedheted magadnak és tényleg hosszú távra szeretnél vásárolni, akkor nem kérdés, hogy a Prémium kutyafekhely a legjobb megoldás. Meg is mondom, hogy miért: Teljes egészében úgy lett tervezve, hogy hosszú távon kiszolgálja a kutyusod! Vastag, hideghab szivacs alj, erre kerül rá kb 5-8cm anti-allergén csomómentes töltet és ez a töltet kis fakkokba van töltve és egyenként levarrva, tehát nem tudja a kutya szétfeküdni, így nem fog elhasználódni és kilapulni sosem!

Erről a videót itt találod:

https://www.youtube.com/watch?v=lT-7shAQs7s

Gazdi barát, mert nincs pereme sem egyéb olyan része, ahol meg tudna állni a sár vagy kajamaradék vagy szőr. Elég leporszívózni, vagy legrosszabb esetben letörölni egy nedves szivaccsal. Tehát a prémiummal mindenki nyer! A huzat cserélhető, mosható és külön is megvásárolható, ha átfestenéd a nappalit! 

A Prémium kutyafekhelyet válaszd ha: 

  • bírja a pénztárcád (nem leszek álszent tudom, hogy drága, de minőségi)
  • nagytestű kutyád van (30kg felett csak ezt szoktuk javasolni)
  • nem ekkora a kutyád de szuper alátámasztást szeretnél adni Neki
  • felnőtt kutyád van (nem örülnél ha egy kölyökkutya szétszedne egy 30.000 Ft-os cuccot)
  • csak egy fekhelyet szeretnél venni, de azt kb. örökre

A képzeletbeli rangsor második helyét foglalják el  a Peremes NRDOGS kutyafekhely kategóriába tartozó termékek. Ezeket a fekhelyeket egész egyszerűen az-az igény hívta életre, hogy elég sok kutyus szeret összekuporodva aludni, vagy megtámasztani a fejét valamin és úgy figyelni mit csinál a gazdi!

A Peremes:

Természetesen itt szerettünk volna maradandót és minőségit alkotni, azt hiszem sikerült is. Ezeket a fekhelyeket kifejezetten kis és közepes testű kutyáknak javaslom. Az indok nagyon egyszerű. Itt nincs szivacs alap, ami képes minőségi tartást adni egy 40kg + -os kutyának. Viszont nagyon kényelmes az ennél kisebbeknek! A perem egy vastag, 4 cm-es hideghab szivacs, amit bevontunk egy víz, szenny és szőrtaszító huzattal, így a tisztítása pofon egyszerű. Maga a párna 100% pamut, csomómentes töltettel. Baromi puha, és nagyon szeretik a kutyusok. Ezt mosógépben tudod egyben mosni, nem kell bajlódni a lehúzással. Összességében a Peremes kutyafekhely tökéletes megoldás a max 25 kg-s kutyáknak akik szeretnek összekuporodva aludni vagy a fejüket támasztani. 

A peremes fekhelyet válaszd ha:

  • a kutyusodnak elég hosszú a lába, hogy bele tudjon lépni (not for csivava)
  • 25kg alatt van a kutyusod
  • helyszűkében vagy (kiválóan elfér sarkokban és mivel kör alakú, nem fogsz belebukni a sarkába)
  • összekuporodva alszik a kutyád jellemzően
  • korábbi fekhelye is rendelkezett peremmel

Basic fekhelyek állnak az értékesítési lista élén nálunk, viszont ár és technikai felépítés tekintetében a képzeletbeli listánk alján helyezkednek el. Ez nem feltétlen rossz, hiszen nagyon szeretitek és ismét bebizonyosodott, hogy az egyszerű lehet nagyszerű is. 

A Basic:

A Basic kutyafekhely, ahogy a nevéből is ered, egy teljesen alap darab. Szerettünk volna létrehozni egy olyan fekhelyet, ami ugyanúgy könnyen tisztítható, szép, minőségi viszont nem drága. Így született meg ez a kategória és túlzás nélkül mondhatom a legnépszerűbb! Nézz rá a párnára, amin alszol! Pontosan így néznek ki a Basic NRDOGS kutyafekhelyek, egy kis furfanggal persze! Egy belső huzatot töltöttünk meg jó alaposan anti allergén, csomó mentes töltettel (ugyanazzal mint a prémiumok kamráit), ezt lezártuk és erre került rá a színes, mintás külső huzat! 

Ilyen egyszerű! A furfang az, hogy ezek a huzatok is pontosan ugyanolyanok mint a Prémium kutyafekhely huzatok, tehát könnyen tisztíthatóak és nem zabálják a kutyaszőrt. Ideális megoldás második fekhelynek, teraszra, kocsiba, ketrecbe, kennelbe! 

A basic fekhelyet válaszd ha:

  1. “olcsón” szeretnél minőséget vásárolni
  2. nagyon pici kutyáknak is megfelelő, nem kell nagyot lépni
  3. mobilkennelbe, ketrecbe, kutyaházba keresel valamit
  4. sok nagy kutya is használja, mégis azt mondom, hogy 35 kg felett már a prémium a nyerő
  5. több kutyád van és gazdaságosan szeretnél Nekik ugyanolyan fekhelyeket

Basket Kutyafekhelyek

Az NRDOGS Basket Kutyafekhelyek Peremmel hiánypótló termékek az NRDOGS palettájában, hiszen végre Nekünk is van olyan peremes fekhelyünk ahol egy vastag párnarész öleli körbe a kutyust, amin kényelmesen tudja pihentetni a buksiját! 

Egy teljesen jó ár/érték arányú kutyafekhely és nagyon széles spektrumban használható. Az egészen pici 5 kg-s kutyusoktól a nagy 30-40kg-os kutyákig bátran ajánlom. Válaszd ezt, ha nem fontos számodra a technikai szövet, hiszen ez nem easy clean, mosógépben tudod egyben mosni. 

Comfort Kutyafekhelyek

Az NRDOGS Comfort Kutyafekhelyek legnagyobb előnye a hatalmas fekvőfelület! Ez robosztus, vastag minőségi kutyapárna túlzás nélkül a legnagyobb komfortérzetet fogja biztosítani a kutyusodnak! Legyen szó kistestű vagy hatalmas kedvencről, egyaránt megtalálod a megfelelő méretet és garantáltan minőségi pihenést fogsz tudni biztosítani Neki!

Ez valahol átmenet a prémium kutyafekhely és a Basic párna között. Elsősorban azoknak ajánlom, akiknek fontos a Prémium kutyafekhelyek funkcionalitása és formája, viszont nem szeretnének ennyit áldozni rájuk. Ezek is easy clean, könnyen tisztítható szövetek és antiallergén vastag töltetűek. Bármilyen méretű kutyának ajánlott!

Hát remélem tudtunk segíteni abban, hogy a megfelelő fekhelyed válaszd, igyekeztünk minden lényeges és gyakori kérdésre kitérni. Az anyagok és színek közötti különbségek a következő téma lesz! Nézz szét nálunk: