A nyúl egy alacsony kalóriatartalmú jutifalat, így a fogyókúrára fogott vagy hízékony kiskedvenceknek is bátran ajánljuk. Emellett a nyúlhús alacsony allergiakockázatúak közé tartozik.
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.

Miért hasznos ez a kutyádnak?
– az értékes összetevők nem károsodnak
– tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
– a hús íze, aromája megmarad
Összetétele:
100% nyúlhús, fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: 78,7% nyersprotein, 18,6% nyerzsír, 0,3% nyersrost, 4,6% nyershamu
Javasoljuk:
️ kistestű kutyáknak
️ közepes testű kutyáknak
️ nagytestű kutyáknak
Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet. Tárold hűtött, száraz helyen!