Kérdésed van? Segítünk! Hívj bátran minket! +36306200749

Rólunk, Média

Rólunk

Juhász Nóra
Juhász Nóra
2022.08.23 08:48
Rólunk

Kik vagyunk? Ismerj meg! 

Szia kedves Kutyagazdi! Néhány szót rólunk és arról miért jött létre az NRDOGS! N = Nóri, R = Robi :)! Meguntuk a tappancsos, csontos mintákat. Meguntuk, hogy minden fekhelyet amit vásároltunk, egy idő után lehetetlen volt kitakarítani, büdös maradt és csupa kutyaszőr és fél év elteltével ki kellett dobni mert kifeküdte a kutya.

Ezért jött létre az NRDOGS márka. Textilipari gyártóként és két kutya gazdájaként elhatároztuk, hogy megcsináljuk a legjobb és legszebb kutyás termékeket a piacon. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, a termékekhez használt textileket főként Franciaországból szállítják. 

Olyan termékeket álmodtunk meg, amelyek célja, hogy kiszolgálják a kutyát az élete végéig. Ne kelljen kompromisszumot kötnöd a funckionalitás és a trendi külső között. Termékeink híresek a könnyen kezelhetőségről és tartósságukról, illetve egyedi dizájnukról. Google és Facebook értékeléseink valamint számos média megkeresésünk azt igazolják, hogy igenis sikerült valami nagyon jót alkotnunk! 

Fontos számunkra a fenntartható gondolkodás! Fekhelyink fenntartható módon készülnek, sok esetben újrahasznosított szövetből (PET palackból), töltőanyagaink pedig ma már minden fekhelyben 100%-ban újrahasznosítottak. 

Termékeink jó pár díjat zsebeltek már be és remekül szereplnek nemzetközi szakmai kiállításokon! Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország legfentarthatóbb kisvállalkozásai közé tartozunk. Köszönjük, hogy elolvastad, jó böngészést! 

üdv,

Nóri és Robi

Ha NRDOGS terméket vásárolsz, akkor minőséget vásárolsz, Európa szívében készítve!